





Najväčšou výhodou panvíc z tohto typu ocele je tepelná vodivosť až o 30% vyššia v porovnaní so štandardnými panvicami z ocele 304. Vyznačujú sa tiež zvýšenou odolnosťou voči mechanickému poškodeniu a pôsobeniu organických kyselín a detergentov. Preto sú vhodné do umývačky riadu a odolné voči intenzívnemu umývaniu. Špeciálna konštrukcia dna panvice rozdeľuje teplo rovnomerne po celom spodnom povrchu, čo zvyšuje stupeň využitia tepla a účinnosť varenia. To sa priamo premieta do ich kvality a pohodlia práce šéfkuchára. Toto riešenie tiež znižuje riziko pripálenia jedla. Dôležité je, že panvice vyrobené z ocele typu 21/0 neobsahujú mangán a nikel, škodlivé pre ľudské zdravie. Špeciálna feromagnetická vložka v spodnej časti umožňuje použiť YATO panvice na akýkoľvek typ sporáka (elektrický, indukčný, plynový, sklokeramický).